سیب زمینی کوبیده: ۱۹ تجربه برتر از نی نی سایت
سیب زمینی کوبیده، غذایی ساده و خوشمزه که همیشه طرفدار داره. اما همین غذای به ظاهر ساده هم کلی فوت و فن داره که میتونه طعمش رو زمین تا آسمون تغییر بده. این پست، گلچینی از بهترین تجربیات مامان های نی نی سایتی در مورد پخت سیب زمینی کوبیده است. پس با ما همراه باشید!
این نکات رو بخونید و مطمئن باشید که دفعه بعدی سیب زمینی کوبیده ای درست می کنید که همه انگشت هاشون رو باهاش می خورن!
- ✅سیب زمینی ها رو قبل از پختن پوست بگیرید تا طعم بهتری داشته باشه.
- ✅بهتره سیب زمینی ها رو با پوست آب پز کنید تا ویتامین هاش حفظ بشه.
- ✅برای اینکه سیب زمینی زودتر بپزه، اونها رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
- ✅برای اینکه سیب زمینی ها یکدست بپزن، از سیب زمینی های هم اندازه استفاده کنید.
- ✅بعد از پختن سیب زمینی ها، بلافاصله اونها رو پوست بگیرید و له کنید.
- ✅برای له کردن سیب زمینی از گوشت کوب برقی یا دستی استفاده کنید.
- ✅اضافه کردن کمی شیر یا خامه به سیب زمینی کوبیده، طعمش رو خیلی بهتر میکنه.
- ✅مقدار شیر یا خامه رو کم کم اضافه کنید تا سیب زمینی شل نشه.
- ✅اضافه کردن کمی کره به سیب زمینی کوبیده، عطر و طعم بی نظیری بهش میده.
- ✅برای طعم دار کردن سیب زمینی کوبیده میتونید از پیازچه خرد شده، جعفری، شوید یا سیر استفاده کنید.
- ✅برای اینکه سیب زمینی کوبیده خوشمزه تر بشه، بهش ادویه های دلخواهتون مثل نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
- ✅برای داشتن سیب زمینی کوبیده ای لطیف و یکدست، بعد از له کردن، اون رو از الک رد کنید.
- ✅اگه سیب زمینی کوبیده خیلی سفت شد، کمی شیر یا آب بهش اضافه کنید.
- ✅اگه سیب زمینی کوبیده خیلی شل شد، اون رو روی حرارت کم بگذارید تا آبش تبخیر بشه.
- ✅برای سرو سیب زمینی کوبیده، میتونید اون رو با کمی کره و سبزیجات تزئین کنید.
- ✅سیب زمینی کوبیده رو میتونید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا دورچین استفاده کنید.
- ✅سیب زمینی کوبیده رو میتونید با گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات سرو کنید.
- ✅اضافه کردن پنیر پیتزا رنده شده به سیب زمینی کوبیده و گذاشتن اون در فر، طعم فوق العاده ای بهش میده.
- ✅میتونید از سیب زمینی شیرین هم برای تهیه سیب زمینی کوبیده استفاده کنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد پخت سیب زمینی کوبیده هستیم!
نوش جان!
19 تجربه از سیب زمینی کوبیده در نی نی سایت
1. سیب زمینی رو خوب بپزید!
یه کاربر میگفت رمز یه سیب زمینی کوبیده خوب، پخت کامل سیب زمینیه. بذارید حسابی نرم شه. اگه سیب زمینی سفت باشه، هر چقدرم بکوبید، بازم یه بافت درستی پیدا نمیکنه. بعضی ها هم میگن با پوست بپزید خوشمزه تره!البته قبل از کوبیدن باید پوستش رو بگیرید. یادتون نره که بعد از پختن، آبش رو کامل بگیرید تا سیب زمینی آبکی نشه. یه نی نی سایتی دیگه هم پیشنهاد داده بود سیب زمینی رو بخارپز کنید تا آبکی نشه. اینجوری طعمش هم بهتر حفظ میشه.
2. کره، راز خوشمزگی
تقریبا همه توافق داشتن که کره یه رکن اساسی توی سیب زمینی کوبیده خوشمزه است. یه کاربر نوشته بود یه تیکه کره حسابی توش بندازید و نترسید!یکی دیگه گفته بود کره حیوانی طعمش خیلی بهتره. میزان کره بستگی به سلیقه خودتون داره، ولی کم نذارید!کره رو حتما وقتی سیب زمینی هنوز گرمه اضافه کنید تا خوب آب بشه. بعضی ها هم میگن کره رو قبل از اضافه کردن، یه کم قهوه ای کنید، طعمش خیلی خوب میشه. مواظب باشید کره نسوزه!
3. شیر یا خامه؟
اینجا اختلاف نظر زیاد بود. بعضی ها شیر رو ترجیح میدادن، بعضی ها خامه. اونایی که شیر رو ترجیح میدادن میگفتن سبک تره. اونایی که خامه رو ترجیح میدادن میگفتن طعمش غلیظ تر و خوشمزه تره. یه کاربر نوشته بود میشه هر دو رو با هم استفاده کرد!اگه از شیر استفاده میکنید، شیر گرم استفاده کنید. خامه صبحانه هم گزینه خوبیه. مقدار شیر یا خامه هم بستگی به بافتی داره که دوست دارید.
4. ادویه ها رو فراموش نکنید!
نمک و فلفل که پای ثابت همه غذاها هستن. ولی یه سری ادویه های دیگه هم میتونید اضافه کنید تا سیب زمینی کوبیده تون خوشمزه تر بشه. یه کاربر پودر سیر پیشنهاد داده بود. یه نفر دیگه پودر پیاز. آویشن هم میتونه طعم خوبی بهش بده. جعفری خشک هم برای تزئین و هم برای طعم خوبه. مراقب باشید ادویه زیاد نریزید که طعم اصلی سیب زمینی رو نگیره.
5. له کردن یا کوبیدن؟
بعضی ها سیب زمینی رو با گوشتکوب میکوبیدن، بعضی ها با پوره ساز له میکردن. یه کاربر گفته بود با گوشتکوب بافتش بهتر میشه. یه نفر دیگه گفته بود با پوره ساز یکدست تر میشه. اگه میخواید یه کم تکه های سیب زمینی زیر دندون بیاد، با گوشتکوب بکوبید. اگه میخواید کاملا یکدست باشه، از پوره ساز استفاده کنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید ولی مراقب باشید خیلی نزنید که حالت چسبنده پیدا نکنه. اگه سیب زمینی خیلی داغ باشه، راحت تر کوبیده میشه.
6. سیر! طعم دهنده جادویی
اضافه کردن سیر به سیب زمینی کوبیده، طعم فوق العاده ای بهش میده. یه کاربر نوشته بود سیر رو رنده کنید و توی کره تفت بدید بعد به سیب زمینی اضافه کنید. یه نفر دیگه گفته بود سیر رو ریز خرد کنید و خام اضافه کنید. میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید. مقدار سیر بستگی به ذائقه خودتون داره. اگه سیر زیاد دوست ندارید، یه حبه کافیه. سیر طعم و عطر خیلی خوبی به سیب زمینی کوبیده میده.
7. تخم مرغ، یه انتخاب متفاوت
بعضی از کاربران پیشنهاد داده بودند که یه تخم مرغ آب پز رنده شده به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. این کار باعث میشه سیب زمینی کوبیده مقوی تر و خوشمزه تر بشه. تخم مرغ رو بعد از رنده کردن، به سیب زمینی های گرم اضافه کنید. اگه تخم مرغ دوست ندارید، میتونید حذفش کنید. اضافه کردن تخم مرغ سلیقه ای هست. بعضی ها تخم مرغ رو به صورت نیمرو هم روی سیب زمینی کوبیده میذارن. اینجوری یه غذای کامل تر میشه.
8. پنیر پیتزا، یه طعم مدرن
یه نی نی سایتی گفته بود یه کم پنیر پیتزا به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید و بذارید تو فر تا پنیر آب بشه. اینجوری یه گراتن سیب زمینی خوشمزه خواهید داشت. پنیر پیتزا رو روی سیب زمینی کوبیده بریزید و برای چند دقیقه بذارید تو فر. مواظب باشید پنیر نسوزه. میتونید از پنیر چدار هم استفاده کنید. این کار یه طعم جدید و متفاوت به سیب زمینی کوبیده میده. مناسب برای مهمونی ها!
9. سیب زمینی شیرین، یه تنوع جذاب
یه کاربر پیشنهاد داده بود به جای سیب زمینی معمولی، از سیب زمینی شیرین استفاده کنید. سیب زمینی شیرین طعم شیرین و ملایمی داره که با کره و ادویه جات خیلی خوب میشه. میتونید سیب زمینی شیرین رو به همون روش سیب زمینی معمولی بپزید و بکوبید. یه کم دارچین هم میتونید بهش اضافه کنید. سیب زمینی شیرین برای کسایی که طعم های شیرین رو دوست دارن عالیه. هم سالم تره و هم خوشمزه تر. حتما امتحانش کنید!
10. پیاز داغ، طعم سنتی
پیاز داغ یه طعم دهنده عالی برای خیلی از غذاهای ایرانیه. یه کاربر گفته بود یه کم پیاز داغ به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. پیاز داغ رو ریز خرد کنید و توی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه. بعد به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. میتونید از پیاز داغ آماده هم استفاده کنید. پیاز داغ یه طعم و عطر خیلی خوبی به سیب زمینی کوبیده میده. یادآور طعم های نوستالژیک!
11. سبزیجات معطر، طعم تازه
اضافه کردن سبزیجات معطر به سیب زمینی کوبیده، طعم خیلی خوبی بهش میده. یه کاربر گفته بود جعفری و شوید تازه رو ریز خرد کنید و به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. میتونید از گشنیز و پیازچه هم استفاده کنید. سبزیجات معطر رو بعد از کوبیدن سیب زمینی اضافه کنید. این کار باعث میشه طعم و عطر سبزیجات حفظ بشه. سبزیجات معطر یه حس تازگی به سیب زمینی کوبیده میده. برای تزئین هم خیلی خوبه.
12. آب مرغ، یه طعم دلچسب
به جای شیر یا خامه، میتونید از آب مرغ برای لطیف کردن سیب زمینی کوبیده استفاده کنید. یه کاربر گفته بود آب مرغ خونگی خیلی بهتره. آب مرغ رو کم کم به سیب زمینی اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه. آب مرغ یه طعم دلچسب و خوشمزه به سیب زمینی کوبیده میده. مخصوصا اگه سرما خوردید، خیلی خوبه. میتونید از عصاره مرغ هم استفاده کنید. فقط حواستون باشه که نمک زیاد نریزید.
13. سس مایونز، یه طعم متفاوت
اضافه کردن سس مایونز به سیب زمینی کوبیده، یه طعم متفاوت و خوشمزه بهش میده. یه کاربر گفته بود یه قاشق غذاخوری سس مایونز به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. سس مایونز رو بعد از کوبیدن سیب زمینی اضافه کنید. اگه سس مایونز دوست ندارید، میتونید حذفش کنید. این یه روش سلیقه ای هست. سس مایونز باعث میشه سیب زمینی کوبیده نرم تر و لطیف تر بشه. یه کم هم طعم ترش بهش میده.
14. خردل، تندی ملایم
برای کسایی که طعم تند رو دوست دارن، اضافه کردن یه کم خردل به سیب زمینی کوبیده پیشنهاد میشه. یه کاربر گفته بود یه قاشق چایخوری خردل به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. از خردل دیژون استفاده کنید طعمش بهتره. خردل رو بعد از کوبیدن سیب زمینی اضافه کنید. اگه خردل خیلی تند دوست ندارید، مقدارش رو کمتر کنید. خردل یه طعم تند و تیز به سیب زمینی کوبیده میده. مراقب باشید زیاد نریزید!
15. روغن زیتون، طعم مدیترانه ای
به جای کره، میتونید از روغن زیتون برای سیب زمینی کوبیده استفاده کنید. یه کاربر گفته بود روغن زیتون بکر طعم بهتری داره. روغن زیتون رو کم کم به سیب زمینی اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه. روغن زیتون یه طعم مدیترانه ای به سیب زمینی کوبیده میده. هم سالم تره و هم خوشمزه تر. مخصوصا اگه رژیم دارید، گزینه خوبیه. میتونید یه کم آویشن هم بهش اضافه کنید.
16. ترشی، یه چاشنی جذاب
برای کسایی که طعم ترش رو دوست دارن، یه کاربر پیشنهاد داده بود یه کم ترشی به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. ترشی رو ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. میتونید از ترشی مخلوط یا ترشی لیته استفاده کنید. ترشی یه طعم ترش و تند به سیب زمینی کوبیده میده. خیلی ها ممکنه این طعم رو دوست نداشته باشن. یه ایده متفاوت و جالبه. حتما با احتیاط امتحان کنید!
17. فلفل دلمه ای، رنگ و طعم
یه کاربر گفته بود فلفل دلمه ای رنگی رو ریز خرد کنید و تفت بدید و به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. فلفل دلمه ای یه رنگ و طعم خیلی خوبی به سیب زمینی کوبیده میده. میتونید از فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد یا نارنجی استفاده کنید. فلفل دلمه ای رو قبل از اضافه کردن به سیب زمینی، حتما تفت بدید. این کار باعث میشه نرم تر بشه و طعم بهتری داشته باشه. هم خوشمزه است و هم ظاهر زیبایی داره. برای مهمونی ها عالیه.
18. قارچ، یه طعم جنگلی
قارچ رو ریز خرد کنید و تفت بدید و به سیب زمینی کوبیده اضافه کنید. قارچ یه طعم جنگلی و خوشمزه به سیب زمینی کوبیده میده. میتونید از قارچ دکمه ای یا قارچ صدفی استفاده کنید. قارچ رو قبل از اضافه کردن به سیب زمینی، حتما تفت بدید. این کار باعث میشه آبش کشیده بشه و طعم بهتری داشته باشه. میتونید یه کم سیر هم باهاش تفت بدید. یه ایده خوشمزه و مقوی.
19. جعفری تازه، تزیین و عطر
جعفری تازه رو ریز خرد کنید و روی سیب زمینی کوبیده بپاشید. جعفری تازه یه عطر و طعم خیلی خوبی به سیب زمینی کوبیده میده. هم برای تزیین خوبه و هم برای طعم. میتونید از شوید و گشنیز هم برای تزیین استفاده کنید. جعفری تازه رو قبل از سرو کردن روی سیب زمینی بپاشید. این کار باعث میشه تازه بمونه و طعمش رو از دست نده. یه ایده ساده ولی موثر.






