غذای من درآوردی: ناجی شب های بی حوصلگی!
همه ما مادرها یه وقت هایی تو شرایطی قرار می گیریم که نه حوصله آشپزی داریم، نه وقتش رو، و نه مواد اولیه درست و حسابی. اینجاست که غذای “من درآوردی” به دادمون می رسه. تو این پست، خلاصه ای از بهترین و عجیب ترین غذاهای من درآوردی که تو نی نی سایت دیدم رو براتون جمع کردم:
این لیست بر اساس تجربیات مختلف مادرها در نی نی سایته و ممکنه سلیقه شما با بعضی از این موارد فرق داشته باشه. هدف فقط ایده دادنه!
- ✅ماکارونی با تن ماهی و ذرت (بدون سس!)
- ✅نیمرو با سیب زمینی سرخ کرده خرد شده (همه چی قاطی!)
- ✅کتلت با نون تست به جای آرد سوخاری
- ✅املت با رب انار و گردو
- ✅نون و پنیر و خیارشور رنده شده (یه جور ساندویچ متفاوت!)
- ✅عدسی با پوره سیب زمینی
- ✅کوکو سبزی بدون سبزی! (با آرد و تخم مرغ و ادویه)
- ✅خوراک لوبیا با چیپس خرد شده
- ✅املت با سوسیس و قارچ کنسروی
- ✅ماست و خیار با نعنا خشک و کشمش
- ✅شیربرنج با دارچین و عسل (به جای شکر)
- ✅فرنی با آرد برنج و شیر خشک
- ✅حلیم با بلغور جو به جای گندم
- ✅آش رشته بدون رشته! (با سبزیجات و حبوبات بیشتر)
- ✅سالاد الویه با کالباس خرد شده به جای مرغ
- ✅سیب زمینی آب پز له شده با کره و پودر سیر

شما هم اگه غذای من درآوردی جالبی بلدید، تو کامنت ها برامون بنویسید!
امیدوارم این لیست براتون مفید بوده باشه!
غذای مندرآوردی: تجربههای نی نی سایت در یک نگاه
۱. ماکارونی با طعم سیبزمینی
بیشتر مامانها از ترکیب ماکارونی با سیبزمینی سرخکرده یا آبپز شده به عنوان یک غذای راحت و سیرکننده یاد میکنند. حتی بعضیها سیبزمینی رو رنده میکنن و داخل سس ماکارونی میریزن!معمولاً بچهها هم این ترکیب رو دوست دارن چون هم طعم ماکارونی رو داره و هم سیبزمینی که خیلیها عاشقش هستن. اضافه کردن کمی پودر آویشن یا پاپریکا هم میتونه طعمش رو بهتر کنه. بعضی مامانا میگن برای اینکه ماکارونی خیلی خشک نشه، کمی آب مرغ یا آب گوشت بهش اضافه میکنن. میتونید از سیب زمینی نگینی خرد شده هم استفاده کنید. یه ایده دیگه اینه که سیبزمینی رو پوره کنید و با سس ماکارونی مخلوط کنید. خلاصه که ماکارونی و سیب زمینی یه ترکیب نجات بخشه!
۲. سوپ رشته و نودل فوری
این غذا یه گزینه سریع و آسونه برای روزهایی که وقت زیادی برای آشپزی نیست. فقط کافیه یه بسته نودل فوری رو با کمی سبزیجات (مثل هویج و جعفری) و یه مقدار رشته سوپ بپزید. بعضیها یه تخم مرغ هم توش میشکنن که مقویتر بشه. میتونید از ادویههای خود نودل استفاده کنید یا ادویههای دلخواه خودتون رو اضافه کنید. برای بچهها میتونید از نودلهای طعم دار استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم طعمش رو عالی میکنه. حواستون باشه که نودل خیلی نپزه و له نشه. این غذا بیشتر یه چیزی شبیه سوپ میشه تا نودل معمولی.
۳. املت با هر چی تو یخچال هست
املت یه غذای انعطافپذیره که میشه با هر چیزی که تو یخچال دارید درستش کنید. گوجه، پیاز، فلفل دلمهای، قارچ، اسفناج، کالباس، سوسیس، پنیر پیتزا… هر چی دم دستتونه رو خرد کنید و با تخممرغ مخلوط کنید و بپزید. یه کم سبزی خشک معطر هم بزنید خیلی خوشمزه میشه. میتونید از ادویههای مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا استفاده کنید. بعضیها به املت یه کم شیر هم اضافه میکنن تا پفکیتر بشه. املت رو میشه با نون یا برنج خورد. املت یه غذای سریع و کامله. خلاقیت به خرج بدید و طعمهای جدید رو امتحان کنید.
۴. کوکو سیب زمینی با سبزیجات اضافه
کوکو سیب زمینی یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که میشه با اضافه کردن سبزیجات مختلف بهش، ارزش غذاییش رو بیشتر کرد. هویج رنده شده، کدو سبز رنده شده، جعفری خرد شده و پیازچه میتونن گزینههای خوبی باشن. بعضیها به کوکو سیب زمینی یه کم آرد نخودچی هم اضافه میکنن تا منسجمتر بشه. میتونید از ادویههای مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنید. کوکو سیب زمینی رو میشه با نون یا برنج خورد. کوکو سیب زمینی یه غذای ارزون و سیر کنندهاس. میتونید کوکو رو تو فر هم بپزید. برای بچه ها میتونید کوکو رو به شکل های مختلف در بیارید.
۵. آش رشته بدون سبزی آش
وقتی سبزی آش ندارید، میتونید از اسفناج، برگ چغندر یا حتی سبزیجات فریز شده استفاده کنید. کمی شوید خشک هم طعم خوبی بهش میده. اگه سبزیجات تازه ندارید، میتونید از سبزیجات خشک استفاده کنید. برای اینکه آش خوشمزهتر بشه، حتماً از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده کنید. بعضیها به آش رشته یه کم کشک اضافه میکنن. آش رشته یه غذای مقوی و کاملِ. میتونید آش رشته رو با نون سنگک بخورید. آش رشته یه غذای مناسب برای فصل سرماست.
۶. عدس پلو با کشمش و خرما
عدس پلو یه غذای مقوی و خوشمزهاس که میشه با کشمش و خرما طعمش رو شیرینتر کرد. بعضیها گردو خرد شده هم بهش اضافه میکنن. میتونید از گوشت چرخ کرده یا مرغ هم در عدس پلو استفاده کنید. برای اینکه عدس پلو خوشمزهتر بشه، حتماً از ادویه پلویی استفاده کنید. بعضیها عدس پلو رو با ماست میخورن. عدس پلو یه غذای مناسب برای گیاهخواران هم هست. میتونید عدس پلو رو تو فر هم درست کنید. عدس پلو یه غذای ایرانی اصیله.
۷. خوراک لوبیا با رب و ادویه زیاد
خوراک لوبیا یه غذای ساده و سیر کنندهاس که میشه با رب و ادویه زیاد طعمش رو بهتر کرد. پودر سیر، فلفل قرمز و زیره میتونن طعم خوبی بهش بدن. بعضیها به خوراک لوبیا یه کم سرکه هم اضافه میکنن. برای اینکه خوراک لوبیا خوشمزهتر بشه، بذارید خوب جا بیفته. خوراک لوبیا رو میشه با نون یا برنج خورد. خوراک لوبیا یه غذای مناسب برای فصل سرماست. میتونید خوراک لوبیا رو تو زودپز هم درست کنید. خوراک لوبیا یه غذای ارزونه.
۸. سیبزمینی سرخکرده با طعمهای مختلف
سیبزمینی سرخکرده یه غذای پرطرفداره که میشه با ادویههای مختلف طعمهای متفاوتی بهش داد. پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن و فلفل قرمز میتونن گزینههای خوبی باشن. میتونید سیب زمینی سرخ کرده رو با سسهای مختلف سرو کنید. برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده ترد بشه، قبل از سرخ کردن اون رو تو آب سرد بذارید. سیب زمینی سرخ کرده یه غذای فست فودیه. میتونید سیب زمینی سرخ کرده رو تو فر هم درست کنید. سیب زمینی سرخ کرده یه غذای خوشمزه برای دورهمیهاست. سیب زمینی سرخ کرده یه غذای سادهاس.
۹. ساندویچ تخم مرغ آبپز با سس مایونز و سبزیجات
تخم مرغ آبپز یه منبع پروتئین عالیه که میشه با سس مایونز و سبزیجات مختلف یه ساندویچ خوشمزه درست کرد. خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و پیازچه میتونن گزینههای خوبی باشن. میتونید از نونهای مختلف مثل نون باگت، نون تست یا نون همبرگری استفاده کنید. برای اینکه ساندویچ خوشمزهتر بشه، یه کم فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید. ساندویچ تخم مرغ یه غذای سبک و سریعه. میتونید ساندویچ تخم مرغ رو برای پیک نیک هم ببرید. ساندویچ تخم مرغ یه غذای مناسب برای وعده صبحانه یا شامِ. ساندویچ تخم مرغ یه غذای سالم و مغذیه.
۱۰. خورشت قیمه با سیب زمینی سرخ کرده خلالی فراوان
خورشت قیمه یه غذای مجلسیه که سیب زمینی سرخ کرده خلالی فراوان، طعمش رو بینظیر میکنه. بعضیها به جای سیب زمینی سرخ کرده از چیپس خلالی استفاده میکنن. برای اینکه خورشت قیمه خوشمزهتر بشه، از گوشت گوسفندی استفاده کنید. برای اینکه خورشت قیمه رنگ خوبی داشته باشه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. خورشت قیمه رو میشه با برنج زعفرانی سرو کرد. خورشت قیمه یه غذای مناسب برای مهمانیهاست. خورشت قیمه یه غذای ایرانی اصیله. خورشت قیمه یه غذای مقوی و کاملِ.
۱۱. دمی گوجه با پنیر پیتزا
دمی گوجه یه غذای ساده و خوشمزهاس که با اضافه کردن پنیر پیتزا میتونه یه غذای فانتزی بشه. پنیر پیتزا رو بعد از پخت دمی گوجه روی اون بریزید و بذارید تا ذوب بشه. برای اینکه دمی گوجه خوشمزهتر بشه، از گوجه فرنگی رسیده استفاده کنید. میتونید به دمی گوجه یه کم فلفل دلمهای هم اضافه کنید. دمی گوجه رو میشه با ترشی سرو کرد. دمی گوجه یه غذای گیاهیه. دمی گوجه یه غذای ارزونه. دمی گوجه یه غذای سادهاس.
۱۲. آبگوشت با اضافه کردن رب گوجه فرنگی بیشتر
آبگوشت یه غذای سنتیه که با اضافه کردن رب گوجه فرنگی بیشتر طعمش رو قویتر میکنه. این کار باعث میشه رنگ آبگوشت هم قرمزتر و جذابتر بشه. برای اینکه آبگوشت خوشمزهتر بشه، از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید. میتونید به آبگوشت یه کم دنبه هم اضافه کنید. آبگوشت رو میشه با نون سنگک و سبزی خوردن سرو کرد. آبگوشت یه غذای مقوی و کاملِ. آبگوشت یه غذای مناسب برای فصل سرماست. آبگوشت یه غذای ایرانی اصیله.
۱۳. کله پاچه بدون سیرابی
کله پاچه یه غذای مقویه که اگه سیرابی دوست ندارید، میتونید فقط از بقیه قسمتهای کله پاچه استفاده کنید. زبان، بناگوش، مغز و چشم قسمتهای خوشمزهی کله پاچه هستن. برای اینکه کله پاچه خوشمزهتر بشه، اون رو با آبلیمو و نارنج سرو کنید. کله پاچه رو میشه با نون بربری خورد. کله پاچه یه غذای مناسب برای صبحانه است. کله پاچه یه غذای چرب و سنگینه. کله پاچه یه غذای ایرانی اصیله. کله پاچه یه غذای خوشمزه برای طرفداراش.
۱۴. آش جو با اضافه کردن سبزیجات فریز شده
آش جو یه غذای مقویه که اگه سبزیجات تازه ندارید، میتونید از سبزیجات فریز شده استفاده کنید. اسفناج، جعفری و گشنیز فریز شده میتونن گزینههای خوبی باشن. برای اینکه آش جو خوشمزهتر بشه، از قلم گاو استفاده کنید. میتونید به آش جو یه کم کشک هم اضافه کنید. آش جو رو میشه با نون سرو کرد. آش جو یه غذای مناسب برای فصل سرماست. آش جو یه غذای گیاهیه. آش جو یه غذای ساده و سیر کنندهاس.
۱۵. پیتزا با نان لواش
وقتی خمیر پیتزا ندارید، نان لواش میتونه جایگزین خوبی باشه. نان لواش رو به سس آغشته کنید، مواد پیتزا رو روش بریزید و داخل فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. خیلی سریع و آسون یه پیتزای خونگی خوشمزه دارید. میتونید از هر نوع موادی که دوست دارید استفاده کنید. این پیتزا خیلی نازکه و برای کسایی که خمیر ضخیم دوست ندارن عالیه. زمان پخت خیلی کوتاهه و زود حاضر میشه. بچه ها عاشق این پیتزای خونگی میشن! یه روش عالی برای بهرهگیری از نون لواش های مونده.
۱۶. مرغ سوخاری با آرد سوخاری خانگی (پودر نان خشک)
غذاهای من درآوردی: تجربیات نی نی سایتیها
وقتی آرد سوخاری آماده ندارید، میتونید از پودر نان خشک به عنوان جایگزین استفاده کنید. نانهای باگت یا ساندویچی خشک شده رو آسیاب کنید و ازش برای سوخاری کردن مرغ استفاده کنید. برای طعم دادن به آرد سوخاری خانگی، از ادویههای مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن استفاده کنید. مرغها رو ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. مرغ سوخاری خانگی با پودر نان خشک هم خیلی خوشمزه میشه. میتونید مرغ سوخاری رو با سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو کنید. این یه روش عالی برای بهرهگیری از نون های خشک شده است. بچه ها عاشق مرغ سوخاری هستن!
ماکارونی با طعم پیتزا!
یکی از کاربران نی نی سایت تعریف میکرد که یک بار هوس پیتزا کرده بوده ولی حوصله درست کردن خمیر نداشته. به همین خاطر ماکارونی رو آبکش کرده، با سس پیتزا مخلوط کرده، روش پنیر پیتزا ریخته و گذاشته تو فر! می گفت بد هم نشده بود. البته به نظر من یکم سنگین میاد!در هر صورت امتحانش ضرر نداره. شاید شما هم خوشتون اومد. به هر حال تنوع غذایی خوبه. به جای سس پیتزا میتونید از سس گوجه فرنگی هم استفاده کنید. میتونید قارچ و فلفل دلمه هم اضافه کنید.
املت با چیپس و پنیر
یکی دیگه از نی نی سایتی ها میگفت که همیشه تو املتش چیپس خرد شده و پنیر رنده شده میریزه. میگفت طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه میشه. به نظر من ایده جالبیه. مخصوصا اگه از چیپس سرکه نمکی استفاده بشه. البته باید مراقب میزان نمک غذا باشید. میتونید از پنیر پیتزا یا پنیر صبحانه استفاده کنید. به هر حال ترکیب عجیبیه ولی ارزش امتحان کردن رو داره. شاید شما هم خوشتون اومد.
کتلت با سویای طعم دار
خانومی تعریف میکرد که همیشه تو کتلتش مقداری سویای طعم دار میریزه. میگفت اینطوری هم کتلتش مغذی تر میشه و هم طعم بهتری پیدا میکنه. به نظر من ایده خوبیه. مخصوصا برای کسانی که گوشت کم مصرف میکنن. فقط باید حواستون باشه که سویا رو خوب خیس کنید و آبش رو بگیرید. میتونید از ادویه های مختلف هم برای طعم دار کردن سویا استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای مغذی تر کردن کتلت هست. میتونید به جای سویا از قارچ هم استفاده کنید.
عدس پلو با کشمش و خرما و گردو
یکی از کاربرا عدس پلو رو با کشمش پلویی، خرمای نگینی خرد شده و گردوی خرد شده درست می کرد. می گفت طعمش خیلی عالی میشه و هم شیرینه هم مقوی. به نظر من ترکیب جالبیه. مخصوصا برای کسانی که طعم های شیرین رو دوست دارن. البته باید حواستون به میزان شیرینی غذا باشه. میتونید مقدار خرما و کشمش رو کم و زیاد کنید. به هر حال یه ایده خوب برای تنوع دادن به عدس پلو هست. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید.
خوراک لوبیا با قارچ و ذرت
خانمی می گفت که همیشه تو خوراک لوبیاش قارچ ورقه شده و ذرت کنسروی میریزه. می گفت اینطوری هم خوشمزه تر میشه و هم ارزش غذایی بالاتری پیدا میکنه. به نظر من ایده خوبیه. مخصوصا برای کسانی که گیاهخوار هستن. میتونید از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن خوراک لوبیا هست. میتونید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید. میتونید ادویه های مختلف هم بزنید.
آش رشته با قره قروت
یکی از کاربرا آش رشته رو با قره قروت ترش میکرد. میگفت طعم خیلی خاص و خوشمزه ای پیدا میکنه. به نظر من ایده جالبیه. مخصوصا برای کسانی که طعم های ترش رو دوست دارن. البته باید حواستون به میزان ترشی آش باشه. میتونید از کشک هم استفاده کنید. به هر حال یه ایده خوب برای ترش کردن آش رشته هست. میتونید از سرکه هم استفاده کنید.
کوکو سیب زمینی با شوید و سیر
یکی دیگه از کاربرا میگفت که همیشه تو کوکو سیب زمینی اش شوید خرد شده و سیر رنده شده میریزه. میگفت طعمش خیلی عالی میشه. به نظر من ایده خوبیه. شوید و سیر طعم خیلی خوبی به کوکو سیب زمینی میدن. میتونید از پیازچه هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن کوکو سیب زمینی هست. میتونید تخم مرغ بیشتری هم استفاده کنید. میتونید زردچوبه هم بزنید.
نیمرو با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای
خانومی می گفت که همیشه تو نیمرو گوجه فرنگی خرد شده و فلفل دلمه ای میریزه. می گفت هم خوشمزه تر میشه و هم مقوی تر. به نظر من ایده خوبیه. میتونید از پیاز هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن نیمرو هست. میتونید از قارچ هم استفاده کنید. میتونید ادویه های مختلف هم بزنید. میتونید سبزیجات معطر هم بریزید.
آبگوشت با آلو و قیسی
یکی از نی نی سایتی ها آبگوشت رو با آلو خورشتی و قیسی درست می کرد. می گفت طعم ملس و خوشمزه ای پیدا میکنه. به نظر من ایده جالبیه. مخصوصا برای کسانی که طعم های ملس رو دوست دارن. البته باید حواستون به میزان شیرینی آبگوشت باشه. میتونید از رب انار هم استفاده کنید. به هر حال یه ایده خوب برای تنوع دادن به آبگوشت هست. میتونید لیمو عمانی هم بندازید.
کوفته تبریزی با گردو و آلو و کشمش
یکی دیگه از کاربرا میگفت که همیشه داخل کوفته تبریزی علاوه بر آلو و کشمش، گردو هم میریزه. میگفت طعمش خیلی عالی میشه. به نظر من ایده خوبیه. گردو طعم خیلی خوبی به کوفته میده. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن کوفته تبریزی هست. میتونید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. میتونید از لپه هم استفاده کنید.
خورشت قیمه با زعفران فراوان و گلاب
خانومی می گفت که همیشه تو خورشت قیمه اش زعفران فراوان و گلاب میریزه. می گفت عطر و طعم خیلی خوبی به خورشت میده. به نظر من ایده خوبیه. زعفران و گلاب عطر و طعم خیلی خوبی به غذا میدن. میتونید از هل هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن خورشت قیمه هست. میتونید از دارچین هم استفاده کنید. میتونید از پیاز داغ فراوان هم استفاده کنید.
کشک بادمجون با نعناع داغ و سیر فراوان
یکی از کاربرا کشک بادمجون رو با نعناع داغ و سیر فراوان درست میکرد. میگفت طعمش خیلی عالی میشه. به نظر من ایده خوبیه. نعناع داغ و سیر طعم خیلی خوبی به کشک بادمجون میدن. میتونید از گردو هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن کشک بادمجون هست. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. میتونید بادمجون رو کبابی هم بکنید.
دلمه برگ مو با شکر و سرکه
یکی دیگه از نی نی سایتی ها دلمه برگ مو رو با شکر و سرکه درست میکرد. میگفت طعم ملس و خوشمزه ای پیدا میکنه. به نظر من ایده جالبیه. مخصوصا برای کسانی که طعم های ملس رو دوست دارن. البته باید حواستون به میزان شیرینی و ترشی دلمه باشه. میتونید از رب انار هم استفاده کنید. به هر حال یه ایده خوب برای تنوع دادن به دلمه برگ مو هست. میتونید از آلوچه هم استفاده کنید.
خورشت بامیه با تمر هندی
خانومی می گفت که همیشه تو خورشت بامیه اش تمر هندی میریزه. می گفت طعم ترش و خوشمزه ای به خورشت میده. به نظر من ایده خوبیه. تمر هندی طعم خیلی خوبی به خورشت بامیه میده. میتونید از رب انار هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن خورشت بامیه هست. میتونید از لیمو عمانی هم استفاده کنید. میتونید از پیاز داغ فراوان هم استفاده کنید.
آش جو با کشک و سیر داغ
یکی از کاربرا آش جو رو با کشک فراوون و سیر داغ درست میکرد. میگفت طعمش خیلی عالی میشه. به نظر من ایده خوبیه. کشک و سیر داغ طعم خیلی خوبی به آش جو میدن. میتونید از نعناع داغ هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن آش جو هست. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. میتونید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
پوره سیب زمینی با خامه و پنیر پارمسان
یکی دیگه از نی نی سایتی ها میگفت که همیشه تو پوره سیب زمینی اش خامه و پنیر پارمسان میریزه. میگفت طعم خیلی لطیف و خوشمزه ای پیدا میکنه. به نظر من ایده خوبیه. خامه و پنیر پارمسان طعم خیلی خوبی به پوره سیب زمینی میدن. میتونید از کره هم استفاده کنید. به هر حال یه راهکار خوب برای خوشمزه تر کردن پوره سیب زمینی هست. میتونید از شیر هم استفاده کنید. میتونید از ادویه های مختلف هم استفاده کنید.






